Trimester 3

Assalamu alaikum,minggu ke berapa baby masuk jln yea.sekrmg sy dah 8 bln..rse mcm X lrt sgt dah..kaki pun dah bengkk nk jln..

2 Balas

Sis dah berapa minggu, saya skrg 34 minggu dah rasa sakit kat celah kangkang dgn miss v kdang ngilu nk bgun dari katil and masa nak jalan

2y ago

Rasanya baby dah masuk laluan tu sis, moga kita diberikan kekuatan dan dipermudahkan urusan bersalin nanti amin🤲🏻❤️

Seawal 28w. Sabar ye sikit je lagi. Utk kaki bengkak cuba pkai compression socks.

2y ago

Mcm ni. Stokin yg cover smpai betis. Dkt farmasi pun ada, boleh tanya ya