Air barli.

Assalamu alaikum mommies semua. Saya nk tnya klu baby dah boleh mkn dan minum air dah, boleh juga ke minum air barli? Sbb anak sy dah 7 bulan dan mcm sembelit najis dia mcm clay dia berak juga tp sejemput je. Harap mommy2 boleh jawab soalan sy klu ada pengalaman. #JanganKecam #NoToBullying #NoCyberBullying

3 Balas

Tq mommies yg reply. Baby sy dah berak dah. Sy bagi dia puree buah pear (golden pear) dan alhamdulillah membuang dia.