cecair putih

Hi, assalam...sy preggy 21week..semlm ad keluar 2 3 titik cecair putih..lps tu refer kk..dorg dah check tp x ada bocor..tp dorg ttp mnta refer hospital..ada tak siapa2 pernah berhadapan perkara yg sama...terima kasih

2 Balas

Sy pun mcm tu dulu sis, byk kali kena seluk & scan.. Klinik & hospital ckp ada keputihan, xda bocor.. Jgn risau sis, kalau ada masalah mmg doktor kk & hospital akan bgtau

5y ago

Aah doc nmpk ad keputihan..dorg bg ubat insert tp sy pulak x brani guna

Blh jadi keputihan cair...