tendangan baby

Assalam..slmt pgi..dri smlm lgi sy xrasa tendangan bby..sy skrg 22w...ptutkh sy prgi hospital je ? Ke normal...

24 Balas

Klau rsaw better pegi check trus. Sbb sy mse 22 weeks ary tu pun sme jugak. Risau sgt2 sbb kbetulan mse tu bru abes kje mlm, bdn pnt sgt2 n xrse bby gerak aktif cm biase. So sy trus p klinik swasta check. Alhamdulillah bby xdew ape2. Mgkin die paham mak nyer pun pnat bkerja. Better sis pegi check. Selagi xcheck, selagi tu kita akn rsaw..