susah nak tidur malam

Assalammulaikum. .hari ni dh lebih kurang sminggu sy xdpt tdur. .setiap hari mesti tidur dalam jam 3-4 pagi baru dapat lelap mata. .xrasa mengantuk lngsung siang pun xtdur. .normal ke ibu preg xdpt tdur?

25 Balas

sy pon dah start xleh nk lena..siang ke mlm ke sama je...tidok tak jerap..sejam dua tjaga..

Sama la sis, da 17 mggu ni, susah sangat tdr lena... Pstu blakang & pinggang 1 hal lg.. 😭

4y ago

saya pun 😭😭😭

Ye sis.. Sye pun ssh tidur skrg ni... Dah nk cerah.. Bru lh rse mngantuk..

Normal sis. Nanti dah bersalin asyik ngantuk je. Anak pulak tak kasi kita tido 😂

5y ago

Hahaha masa pantang macam nak nangis. Mujur sekarang dia dah pandai tido malam

Saya pun skrng susah tido. Pagi tak mengantuk. Sibuk urus rumah & anak

Normal sangat. Nak kata sakit badan tak jugak. Memang jadi susah tidur

Sy pon sme sis..lg2 dh 34week..mmg ssh tdo mlm,tdo kol 4 5pg jgk..

Normal sgt sis..dri awal preggy dlu lg mmng sush tidur😌

Sye plak dh nk brsalin ni makin ketap plak tidor

Normal sis sama mcm saya susah sgt nak tidur