Mohon pandangan

Assalammualikum semua.. Sy stress skrg ni😭 Bcaan BP sy n nadi sy tggi ble di KK or hospital... Ble monitor kt umh bacaan die cntik je... Xlrt nk ulang alik hari2... Dktr nk sahkan sy drh tggi... Sy br minggu ke 11 pregnant... Sy drh gemuruh.. Dh explain kt dktr.. Tp dktr x accept😭😭😭

4 Balas

sy mcm puan gak... msa bkk bku 11w trus bp tinggi... sbb gemuruh.. setiap hr kna pantau . alhamdulillah skrg dh normal.. 13w dh...

1y ago

kan.... harap2 t ok la mcm awak jgk....