Susu formula utk bayi menyusu bdn

Assalammualikum.. maaf bertanya Di sini, boleh tak kwn2 iklan Kan atau infokn kpd sy Susu anak2 kwn2 semua,sebabnya saya Ada masalah dlm sesuaikan Susu formula utk ank saya..anak saya 5 Bulan lebih, ank saya mahu Susu badan saja, tapi Susu bdan tak cukup ..sy dh bnyk try and erro Susu semuanya X mahu .. ad tak dekat sini ibu2 Yang mengalami seperti saya YG ank ibu2 hanya mahukan Susu ibu sahaja Dan Cuba untuk tukar kpd Susu Yang lain dn berjaya..

Susu formula utk bayi menyusu bdn
22 Balas

Saya guna karihome dan masih lagi breastfeeding in between.Buat masa ni anak ok dan tak ada masalah keliru.

saya,tp saya keep bg jugak susu formula. lama2 dia isap jugak susu formula..dr NB smpai 6 month dia BF..

4y ago

bg nestle lactogen

try bagi susu dumex dugro ank saya mnum susu tu je..alhamdulillah smpai ank ketiga okay je mnum

cuba mkn buah kurma cina,bokoli, ikan yu,betik and cuba buka dlm Google

Betul ke tak cukup susu? Berat baby naik tak? Baby bambam je nampak tu

4y ago

Berat baby naik sbb susu formula sis. Mcm anak sy, tak sampai sebulan dah naik 4kg. Sbb dia byk minum susu formula, susu badan sy pun tak cukup

Saya bagi susu s26. Tapi biar die betul betul tgh lapar.

baby sya mix bf & fm anmum infacare 0-12mnth

Try karihome..mmg quite expensive tpi bgus

4y ago

Ye susu kambing. Bgs sgt

Susu karihome. Memang susu terbaik

sy upkn moga ada yg mmbantu