Tarikh duedate dah lepas

Assalammualikum ibu² smu...duedate sy spatutnya 15/07/20 tpi smpai skrg masih tiada tnda² nk brsalin lgi😢dh jmpa dkter,klu smpai 20/07/20 masih tiada tnda² nk brsalin jga sy terpaksa kna serah diri d hospital pd 21/07/20 ni😩ibu² smu tolong doakan sy supaya sy brsalin sblum tarikh 21/07/20 ya...dan sy selamat brsalin dan baby pn sihat shja amin😇 #secondbaby🌸

14 Balas

Sama due date dgn sy.. Alhamdulilah sy da selamat bersalin.. Semoga sis selamat bersalin..

Semoga segera bersalin ye bun. Banyak banyak jalan kaki dan guna birthing ball🤗

Semoga Allah permudahkan urusan sis. doakan sy juga due bulan 8 nt.🤗

Semoga d peemudahkan mommy

Amin semoga dipermudahkan segala2nya

semoga dipermudahkan urusan sis,,

semoga dipermudahkan everythg sis

semoga dipermudahkan 💪🏻

Semoga semua dipermudahkan.

Semoga dipermudahkan ye😊