Sakit gigi

Assalammualaykum mommy's boleh tanya sikit ank korang perna Tak sakit gigi

2 Balas

wslm. anak2 sy tak pernah sakit gg dr baby sampai sekarang yg sulung 8 tahun. sy tahu azabnya menahan sakit gg,sebab tu sy berazam bila ada anak sy akan jaga sebaiknya kebersihan gg anak² sy. Alhamdulillah,gg dua² anak sy tak ada yg rosak atau karies,tercabut pun sebab ganti gg susu

2y ago

ank sy susah nak bgi dia brush gg tu lah gg dia rosak dah ank sy baru umur 3tahun