Rindu...☺️

Assalammualaikum..rindunya rasa nk mengandung lagi... Sepatutnya bulan depan dijangka due..tp Allah sebaik baik perancang... Keguguran masa bln 5 aritu..12weeks...Doakn sy moga ada rezeki lagi lepas ni...sy juga doakan moga mommy² di luar sna dipermudah kan segala urusan semua... aamiin..

Rindu...☺️
2 Balas

aamiin2 ya rabbal alamin..sma la sist..anak kdua sy pun ggur..jgn sdih ya sist..ada dah yg menunggu kita dkt syurga sna..apa2 pun Allah syg sist..insha Allah ada rezeki lagi..stlah kguguran hritu sy tngah preggy balik anak no 2..sy doakan sist dpt rezeki baby..aamiin😄

3y ago

sma juga ya sis...In Shaa Allah...aamiin ♥️