kehamilan 6weeks

assalammualaikum...nk tny normal ka klau suhu bdan kta asyk rasa panas(nk kta demam,xdemam pn)tp dok rsa panas ja.. ke pertukaran horman dlm bdan??#ingintahu

2 Balas

Saya dr seminggu sebelum dpt tahu pregnant 6w tu sampai dah 32w ni badan asyik rasa panas2 mcm nak demam tp tak demam, berpeluh juga kadang dibuatnya. Sampai naik ruam2. Suami sampai basahkan kain lepas tu tolong lapkan badan masa tido sbb berpeluh dgn panas.

Normal sis. Saya pun sama