naktanya

Assalammualaikum..naktanya , kiraan yg sbnar utk prgy dri awl period or last period ? Sb kk sni kire ikut akhr period .. Aritu scan pun sama trkh dgn kk kire .. Dan skrg sy cnfius sy da bpe bulan ..,sb ikutkan kiraan dlm apps da 4bln , tp sy kire blm 4bln lagi ..tlg sy mmy ii

2 Balas

1st day last period

5y ago

Ohh ic .. Nti sy nk tanya nurse tu , so skrg sy da 13 week la yee

Awal period

5y ago

Kk tmpt sy kire akhir priod . Mmy sy naktanya klo dlm 3 or 4 bln perut mmg lembek lagi ke 😅 tp da nmpk muncit skit la..hehe