Berapa bulan baru dapt buat buku pink??..

Assalammualaikum..nak tanya berapa bulan baru dpat buat buku pink ah..kandungan saya baru 9w 6d..boleh bagi info tak.. #firstbaby #ingintahu

7 Balas

Saya submit semua document ke klinik desa masa usia kandungan (8 minggu). Lepas tu, nurse terus bagi tarikh utk 1st time pregnancy check up & saya dapat buku pink masa 1st check up (13 minggu).

waalaikumussalam..depends pd kk tu dear..mcm kt tmpt sy ni takleh walkin..so kena call n bg details kt diorg dulu, nti diorg kira bila tarikh sesuai bukak buku..sy bukak buku masa 9w 😊

Assalamualaikum,saya nak tnya..Sekarang kandungan 35w4d...tpi sakit pinggang sgt² tnda NK bsalin Ker ye...SBB semua ank sy lain² tnda..xpernah pulak sakit pinggang MCM ni..

3y ago

Tula jgka 17/10.. construction awl..uri dibawh tu kena emergency czer.ank msih di nicu

Wslm sis, depends dgn Klinik, ada 8weeks dh bole buka ad kena tggu 12weeks. Sis kena call klinik terdekt alamat rumah utk confirmation ☺️

waalaikumussalam.saya 8w dah bukak buku pink.Bolee call kk untuk appointment.Selalunya bukak bukupink dari 8w hingga 12w .Moga dipermudahkan

Wassalam tgk klinik jgak.. Mcm kawasan sy dy sruh dtg mse 12week

Mcm sy haritu walk in kk. Dpt tarikh buka buku pd 10w lebih.