Alhamdulillah Selamat Bersalin

assalammualaikum..alhamdulillah saya sudah selamat melahirkan baby girl,C-Section Sebab air ketuban leaking n baby dah start berak..Alhamdulillah semua selamat..Due 8/8/2022 tapi baby nk keluar 23/07/22..

2 Balas

Alhamdulillah tahniah. sye due date 8/8 jugak. tapi masih takde tanda2. rasa stress sbb asyik fikir bila nk bersalin anak ketiga ni

9mo ago

sy pun sis esok due date 6.8 tapi x ada tanda apa2 lagi... anak no 3 jugak.. baby dok gerak2 ja dlm nie x nak keluar lagi....