Apa perlu buat semasa Berpantang utk first mom

Assalammualaikum utk ibu2 mengandung semua, skrg sy dah 26 weeks Jadi Elok la jika nak tau apa perlu buat masa berpantang. Ada sapa2 boleh share tak makanan apa yg tak boleh makan, thanks 😊

3 Balas

pantang makanan yg awak alergi dlm bapa bulan. n nak makan n minum pun kena try & error, sbb tiap org badan tak sama. mcm saya, saya ikut yg dr. imelda cakap . tapi kalau ikut org dulu mmg byk la pantang larang.

tiktok byk sgt menu2 pantang,cara brpantang.. cara mndikn bby, sy even ank ke2 skrg ni tp dh lupa smu sbb jarak 8tahun ank sulung.. jd mcm bljr smula.. google pn byk cara2 ,menu2 ap smua..😁

2d ago

sama sis kita ank jarak jauh huhu..smua kena google smula🤣