Boleh share pengalaman siapa yg pernah consume Phytonatal?

Sy first mom ,pertama kali bakal merasai pengalaman berpantang sendiri. Sy tgh survey produk utk berpantang yg best utk d pakai . Sy tak tahu mana yg penting nak d beli ,sbb tak nak membazir duit beli yg tak perlu. Sy tak tau nak minta pendapat kat sape. Bnyk sy tngok set brpantang kat pasaran tp tak tau function dia apa..sy pun xtau apa2 pasal berpantang ni..hmm Sy dah beli set pantang brand SARIAYU warming herbal cream dan contour body cream . Sy xtau ni betul2 berguna ke tak. Yg kedua ,sy nmpak ramai bagi feedback yg bagus tentang produk NR Phytonatal ni. Ni sngat2 berguna ke utk ibu2 bakal bersalin nanti?? Sbb sy dh lama fikir nk beli ke tak ,sbb tngok harga boleh tahan mahal.Tp kalau produk ni bagus utk sy ,sy tak kesah pasal harga. Boleh tolong tak share pengalaman yg prnah guna set berpantang? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Boleh share pengalaman siapa yg pernah consume Phytonatal?
1 Balas

Sy bpantang sndri. Jujur yg betul2 sy guna cuma krim panas & sabun herba shj. Jamu xmkn, sy fokus real food shj, pilis pun awal2 saja. Tungku sy beli pun xlama pkai sbb czer.