Period lewat

Assalammualaikum tumpang tanya adakah saya prengnant ? ? period lewat 3 bulan dah.seminggu dua ni saya kerap buang air besar dengan kerap rasa mual .

Period lewat
13 Balas

Kalau positive 2 line sis, n control kene terang, sbb kalau control x trg or xde maksudnye test tu x valid, kalau pakai upt yg cassette die ade tulis c n t, c tu work as control so wajib ade, kalau nak sng gune clearblue je, kalau x nak yg digital yg biase tu pon ok yg clear blue punye, yg kalau positive die jd plus sign

Negatif. Kalau nak puas hati lg, check guna upt baru. Takyah tenung lama2 kalau tak sure. Kalau betul pregnen, akan ada line walaupun samar.

4y ago

Ada line tapi x nmpk dlm camera

try clear blue sis.. nnti dia akan tulis pregnant / not pregnant siap tulis da bape weeks kita pregnant sis..

4y ago

ya Allah typo tak perasan.. 2 ngan 3 dok sbelah² 🤣 saya beli pon 39.90 maaf sis sis sekalian 😅 saya beli kat alpro farmasi.. 😊

Maaf ye..Negative ni...yg pic bwah tu mcm evop line je,sb tanda merah tu mcm cair,klu positive bkn mcm tu

4y ago

semalam

Xnmpk line dekat T tu pun sis. Emm check lg nnt ya..

4y ago

Awt chek nampak lama2 dah tak nampak

Ptut upt makin terang klau mmg pregnant

4y ago

Yg harini punya terang selalu x nmpk sngt mcm yg atas tu

Dah test upt baru ke sis..

Takut chemical pregnancy je.

4y ago

Kandungan x menjadi

Blh Cuba check lg

try clear blue sis..

4y ago

semoga ada rezeki sis....😊