♥️

assalammualaikum & slmt pagi bkal mommy ??, spa prna alami bila momy tlmpau penat atau sibuk bt kerja bediri lama . bby kat dlm gerak2 jurr ? kdg smpai rasa perut mngeras trus rasa sakit ? .

11 Balas

sy perasan bila kt dapur kehulu kehilir buat kje, time nk basuh pinggan mangkuk mula la die mengeras sambil kick2...dh jd sakit pinggang pulak sbb perut x leh nk rapat kt sinki..😅😆

5y ago

sma lah sy sist 😂

Sy plak klu dduk diam baby bnyk gerak, kdg2 smpai dia tumbuk/tendang kuat2... Tp ble berdiri/berjln lama, perut ni akn mengerassss jek, xselesa btul...

Samelah sya bila buat keja lame2 dia mnendang n mengeras bila kita rehat dia pun lembut je tendang

Sama mcm saya.. Baby saya tendang2 kalau sya byk b'gerak.. X pndai nak rehat.. 🤭🤭..

Baby nak ibu dia rehat.. dlm perut pun baby dah sayang kat ibunya.. 😍

bby suru rehat , penat la tuh 😂

Wkslm.. prnah juga

Like me

🙋

Sama.. Bila byk bergerak.. Dia mula mengeras.. Ajak rehat.. 🤭