Petua Kuatkan Rahim

Assalammualaikum sis semua... Sy nk tumpang tanya...apa ya petua nk kuatkan rahim... Sbb sebelum ni sy pernah keguguran kandungan 6 minggu.... So skrg sy pregnant lagi... So sy takut.. Ada tak siapa2 yg ada petua.... Mohon share gn sy

2 Balas

Keguguran 1st trimester bukan disebabkan rahim tak kuat. Tapi janin tu sendiri xkuat. Jangan terlalu fikir yg negatif sis. Banyakkan makan makanan sihat. Semoga kandungan kali ni dilindungi sehingga saat melahirkan. InsyaAllah semua selamat

Banyakkan rest sis