nak tahu tentang haid tapi hamil

Assalammualaikum semua..saya nk tanya kalau ibu hamil datang haid berbahaya ke? Saya cuba guna test pregnant ada 2 Line tapi saya datang haid.!? Boleh ke jadi macam tuu??

nak tahu tentang haid tapi hamil
2 Balas

.ada sesetengah orang je yang mengandung keluar darah period sampai bersalin..tu namanya bunting pelanduk..tapi sebelum tu, pergi check doktor pastikan betul2 mengandung @ tu tanda2 keguguran..

Kalau prgnant xde istilah datang haid tau sis. Kita panggil bleeding. Sis pergi la check kat klinik untuk lebih yakin. In syaa Allah ada rezeki sis.