keputihan

Assalammualaikum semua tumpang tnya...cmna nak bg hilang keputihan...sebelum pregnant xad keputihan lgsg...lpas tw pregnant keputihan sentiasa ad...bleh bg cadangan pencuci apa bgus untk ibu mngndung...keputihan tu xtw la truk ke x...wrna putih telur

14 Balas

Banyak minum air masak.. Kalau banyak/ teruk sangat, dapatkan nasihat doc masa appoinment tu.. Perlu atau tak ambil ubat insert

4y ago

Boleh je nak ikhtiar..saya suggestkan brand jsd..banyak positif feedback