perkembangan baby

assalammualaikum semua ... saya dah masuk 17 minggu 2 hri ... ape momies2 di luar sana buat ye masa minggu mcm nie ? maksud nye nak tahu perkembangan baby tu sihat ke tak ? mintak pendapat ye ... mekasih ? *babyfirst

2 Balas

17w dh boleh rasa gerakan. Klu belum, tggu 5 bln lebih nnt msti boleh rse. Dr situ boleh agk baby sihat ke x. Ambik mknn yg sihat n ckup utk awk n baby.

Time ni sya tengah mabuk2 smp 4 bulan..dalam dunia khayalan 🤣...alhamdulillah skrg dah nak masuk 8 bulan😁