Maggie Sedap

assalammualaikum semua mommy , nk tnyaa ne boleh tk nk makan maggie sedap ? sbb sy skrg alahan dgn nasi .. tk dpt makan nasi mesti muntah .. maggie je yg dapat msuk dkt tekak ne .. mcmne ye ? kadang dh lemas seluruh bdn sbb takut makan maggie .. nasi tk dpt msuk sbb asyik muntah ja #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #advicepls #ingintahu

2 Balas

Sy mkn je sis. Tp air rebusan pertama dibuang..& serbuk perasa separuh shj. Bnykkn mkn buah-buahan juga..

2y ago

tyy so much sis hehe , lepas ne boleh lh happy sikit dpt makan