Adakah saya hamil mohon shared pengalaman.

Assalammualaikum. Semalam ada keluar darah warna merah muda setitis dua macamtu . Bila buang air kecil hampir 7hari rasa ngilu . Risau ada keluar titisan darah smlm sy buat upt . Dan hasilnya seperti di gambar. Sy last period 16.5.22 . Next period maybe 15.6.22 . Dlm awal minggu haritu ada sakit perut mcm cramp memulas on off . Nipple bengkak . Upt sy tu menunjukkan sy hamil ke atau kena repeat lagi kemudian . Sy dah 6 tahun tunggu zuriat kedua . Ataupun upt tu lebih kepada hormon . Siapa ada pengalaman boleh lah shared dgn sy . TQ 😌

Adakah saya hamil mohon shared pengalaman.
1 Balas

semingu lepas anggaran next period, try buat lagi upt . sebab kalau betul pregnant, susah nak detect masa awal kandungan 🤗