cas bersalin hosp kerajaan

Assalammualaikum saya first time to be mom. Bersalin hosp kerajaan. Jd nak tau kebiasaannya berapa cas bersalin di hosp kerajaan sama ada normal atau czer. Husb risau sy x larat masa nk bersalin normal, jd kena sediakan duit czer. Adakah bersalin czer kosnya Rm1k?

1 Balas

rasanya hospital kerajaan takkan bagi pilih cara bersalin kecuali ada masalah mengancam nyawa baby atau ibu baru mereka akan czer. tapi awak boleh tanya doctor awak nanti. tengok apa dia kata , pandangan dia.