air ketuban ke ?

assalammualaikum , saya baru 34weeks . sekarang saya buntu sangat , saya ni terkencing ke atau dah ade tanda tanda nak bersalin 😅🤣. saya tersedar dari tido , tapi saya tak rasa saya kencing pon . bila saya bau katil takde pulak bau ancing ke apeke , cuma bau macam keputihan macam tu lah , perut tak rasa sakit pon , ni tanda ke ? 😅😅

2 Balas

Air ketuban klau kuar jnis laju dan xde rsa pundi di tekan mcm air kncing.. tbe2 kuar air jrnish xde bau.. lau kuar skit tkut leeking.. so kna segera ke hsptl utk kepastian..mcm sy dh pech ketubn kt umh pert xde sakit tpi ttap ke hsptl smpai sne dh buka 2cm.. bnyk jln x lama bersalin.. skrg hamil ke 3 hrp2 pech ketubn jgk lah nti.. mklumlah hmpir 13 thun lama jarak x hamil😅now dh 35 mnggu.. moga di permudh kn nti amiin..

maksudnya katil awk basah ke? Air ketuban ni rasa suam2.

4y ago

baik cek doktor. Takut ada leaking