Buku Pink

Assalammualaikum,, salam sejahtera semua.. Tumpang tanya,, bila sepatutnya mrs.wife kena buat buku pink? Baby dah 14 minggu tapi belum buat lagi buku pink sebab bila pergi KK,, SN kata awal lagi.. Minta pendapat semua.. Terima kasih.. ?? #firstbaby #youngdaddy

33 Balas

Dah boleh bukak tu

Kena awal.

Boleh dah tu..

5y ago

ouh yeke.. sebab tadi pegi klinik swasta.. doc tu pun pelik kenapa SN KK boleh kata macam tu.. sebab kami pegi 3KK dan semua jawapannya sama.. btw terima kasih sis..