Bangun tidur ada darah keluar. Takot benda yang sama berulang lagi😭

Assalammualaikum. Nak tanye nie. Urgent. Sye pernah gugur bulan 7 2021. Last period sye 27/8/2021. Than 6/10/2021 sye buat upt double line. Hari nie ade bleeding. Dan sye di reffer ker hospital. Andai kata sye gugur lagi macam mane nyer? Apa akan jadi?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

siss kita sama. gugur bln 7 sbb pfizer. n now preggy balikkk. esok 7 weeks. last period sy 25/8

3y ago

awal thn sy gugur.. sy slalu cek apps ni.. kalau bby ada.. dah bsr ni.. sampai cukup bulan.. kalau x mst dh dlm pntang .. tup² Allah bg rezki lain.. trs tukar date.. yg gugur masih tersimpan..