Detail scan

Assalammualaikum, nak tanyaa. Ada sape² boleh suggest kan tak klinik mana area gombak yang boleh buat detail scan dengan harga mampu milik? 😅

2 Balas

𝗉𝗎𝖺𝗇 𝗍𝗋𝗒 𝗌𝖾𝖺𝗋𝖼𝗁 𝖽𝗄𝗍 𝗀𝗈𝗈𝗀𝗅𝖾 𝗆𝖺𝗉𝗌 𝗄𝗅𝗇𝗂𝗄 𝗇𝖾𝖺𝗋𝖻𝗒 𝗉𝗎𝖺𝗇 𝗇𝖺𝗆𝖺 𝖺𝗉𝖺..𝗄𝖾𝗆𝗎𝖽𝗂𝖺𝗇 𝗉𝗎𝖺𝗇 𝗍𝗋𝗒 𝗐𝗁𝖺𝗍𝗌𝖺𝗉𝗉 𝗇𝗈 𝗁𝗉 𝗄𝗅𝗂𝗇𝗂𝗄 𝗃𝗂𝗄𝖺 𝖺𝖽𝖺 𝗇𝗈 𝗁𝗉 𝗒𝗀 𝖽𝗂 𝗌𝗁𝖺𝗋𝖾 𝖺𝗍𝖺𝗎 𝗆𝖾𝗌𝖾𝗃 𝖽𝖾𝗄𝖺𝗍 𝖿𝖻 𝗍𝖺𝗇𝗒𝖺 𝖺𝖽𝖺 𝗍𝖺𝗄 𝖻𝗎𝗅𝖺𝗇 𝗇𝗂 𝗁𝖺𝗋𝗀𝖺 𝗉𝗋𝗈𝗆𝗈𝗌𝗂 𝗎𝗇𝗍𝗎𝗄 𝖻𝗎𝖺𝗍 𝖽𝖾𝗍𝖺𝗂𝗅𝗌 𝗌𝖼𝖺𝗇 𝖽𝖾𝗄𝖺𝗍 𝗄𝗅𝗇𝗂𝗄 𝗒𝗀 𝗉𝗎𝖺𝗇 𝗉𝗂𝗅𝗂𝗁 𝗎𝗍𝗄 𝗉𝖾𝗋𝗀𝗂 𝖻𝗎𝖺𝗍 𝖽𝖾𝗍𝖺𝗂𝗅𝗌 𝗌𝖼𝖺𝗇.....𝗄𝖺𝖽𝖺𝗇𝗀2 𝗄𝗅𝗂𝗇𝗂𝗄 𝖺𝗄𝖺𝗇 𝖻𝗀 𝗁𝖺𝗋𝗀𝖺 𝗉𝗋𝗈𝗆𝗈𝗌𝗂 𝗅𝖺𝗀𝗂 𝗆𝗎𝗋𝖺𝗁 𝖽𝖺𝗋𝗂 𝗁𝖺𝗋𝗀𝖺 𝖺𝗌𝖺𝗅... 𝗄𝖾𝗇𝖺 𝗋𝖺𝗃𝗂𝗇 𝗌𝗎𝗋𝗏𝖾𝗒.. 𝗆𝖼𝗆 𝗌𝗒 𝖽𝗅𝗎 𝖻𝗎𝖺𝗍 𝗆𝖼𝗆𝗍𝗎 𝗍𝗎𝗄 𝗍𝗀𝗄 𝗆𝖾𝗌𝗋𝖺 𝗉𝗈𝗄𝖾𝗍 𝖺𝗍𝖺𝗎 𝗍𝖺𝗄 𝗄𝖾𝗍𝗂𝗄𝖺 𝗂𝗍𝗎..𝗆𝗀 𝖽𝗉𝗆𝗎𝖽𝖺𝗁𝗄𝖺𝗇 𝗌𝖾𝗀𝖺𝗅𝖺𝗇𝗒𝖺..𝖺𝖺𝗆𝗂𝗂𝗇

2y ago

boleh..nnti puan try tnye prosuder dia mcmne..kena booked atau walkin... dgn tnye bulan ni klnik ada buat promosi tak utk details scan tuk pregnant ..

waalaikumusalam.. cuba search dkt google sonobee appointment.. lepastu nnti search area kawasan sis .. skrg tgh promo scan ..