Result Pregnancy

Assalammua'laikum.. Hi, nak tanya kepada yg berpengalaman.. Kalau garis camni pregnant ke tak ye.. Line yg kiri tu samar2.. 😊

Result Pregnancy
24 Balas

Alhamdulillah... +ve ni.. cube check dulu berape week.. anggaran 6 7 week dah boleh try scan.. kalau 5 week nampak kantung je.. janin 7 week camtu dh nmpk.. nk repeat lagi seminggu pun xpe.. pape pun jaga diri.. jaga makan.. bykn rhat.. pikir +ve jer ye.. inshaAllah..

2y ago

Wslm... mcm sy aritu sama mcm ni.. dalam 4 week rasenye.. cube masuk kan dekat apps.. last period date.. xpun dia ade code kat blkg kotak clear blue tu.. panduan dia.. sy aritu xbaca.. just ikut tarikh last dtg period je.. pastu scan mase buat buku beza 2 hari je ngan apps.. janin ikut sama dengan apps gitu.. cume hari jela yg beza

alhamdulillah pregnant sis.., sy setiap bulan period cuma bulan 1 yg lepas period sikit2.,tak pakai pad pun takpe.. nak puaskan hati sy cek kat klinik, nurse kata positif., tp normal ke sampai sekarang ada darah sikit2.? siapa ada pengalaman boleh share.,

2y ago

alhamdulillah terima kasih

Dari Gambar awak Tu..taniah awak pregnant..ni sy punya Dec lepas 4 Hari X Mai period upt samar2 gak ..period sy regular selalunya 27 Hb..

insyaAllah positive 🥰 lepas ni boleh scan untuk confirm pregnancy. saya weekend ni nak pi scan hehe doakan saya ya

2y ago

Alhamdulillah.. Insyaallah.. Moga dipermudahkan urusan awak.. 😊

Alhamdulilah pregnant tuh sis , mcm saya pon dulu line kabur , lama2 terang , test lagi 2 minggu konpem line terang

2y ago

Alhamdulillah.. Mudah2an ada rezeki untuk saya.. Ok.. Nti test lagi.. 😊

Positive ni. Tahniah sis. Lps ni bole ke doctor utk scan confirm pregnancy

2y ago

Alhamdulillah.. Kalau betul.. Tq sis..😊

sya Hari 8 mggu dah nampak dah baby cuma jantung masih blm kuat

Mine is like that. Turned out +ve when I went to see doctor ☺️

Hamil sis..lau nk kepastian lg blh p klinik dan sahkan

Congratulations Mama! Its positive 🎊🙏🏻