Perut tak nampak lagi

Assalammualaikum nak tanya kepada ibu yang sudah berpengalaman .. Saya dah masuk trimster 2 tapi perut saya tak nampak lagi buncit pun tak . Saya berat 48normal.. Dah pregg ni naik ke 52kg dh sbb pregg kan . Masa pregg 5w scann jantung baby gantung dh ade. Scan confrimkan due dute pun dah .. Baby alhamdululah cukup sifat.. Cuma agak cunfuse napa perut tk nmpk bulat lagi☺️ ada tk mcm saya . Dan mohon ye atas pgalaman ibu yg ada trimakasih😇

16 Balas

Sy pun sama..tp ada ms..ble tunduk..dh rasa perut tersekat🤣🤣🤣