Sakit gigi

Assalammualaikum. Nak tanya. Kandungan saya da 29w, sy mengalami kesakitan gigi bongsu bahgian bawah kiri dan kanan hampir 3 hari. Org kata bahaya sakit gigi semasa pregnant ni. Jadi sy perlu pergi ke klinik dentist kerajaan atau boleh je pergi ke mana2 klinik dentist yang ada?

2 Balas

Hi puan. Sy rasa better puan gi klinik swasta. Mahal byr xpe yg penting keshtn tjga. Klu nak tggu klinik kerajaan.. Nak tunggu queue sgtla pjg. Silap2 haribulan puan dah melahirkan. Didoakan moga cpt selesai urusan gigi puan ni dan kembali siht sperti biasa. Jg diri sellu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Pergi je clinic mana mana. Kerajaan lama sikit lah nak menunggu. Private cepat sikit