progress of my first baby

assalammualaikum n hye mommys out there..my first baby girl gonna turn 1 years this sunday but im quite worried about her progress she can sit,crawling n standing with help like walls n sofa...but she still not strong to stand by herself n walk..is that normal??n my baby just 7kg + not even 8 kg..please do help me..

progress of my first baby
7 Balas

normal baby berjalan 9m - 1y6m, blum kategori lambat tu, makin lama baby merangkak lg bagus, even dah pandai jalan awal kna bg baby aktiviti merangkak banyak.merangkak bagus utk perkembangan otak.ank sy nk masuk 1y3m bru nak start bljr jln minggu ni.13kg tu, bambam.hehe.sy rasa x kna mengena dgn berat pun.

5y ago

Haha mesti cute tu baby..tulah doakan la anak sya ye..tpi gigi dh 9 batang😂😘😘