uri ke bawah

assalammualaikum n hai mommy semua. saya nak tanya 28 week kalau uri kt bawah kite boleh urut ke untuk naik kn uri tu. risau jgk sbb hari tu scan doc ckp uri dkt bwh n kple bby tindih uri tu. boleh ke kite nk urut ir ada tak cara lain utk naik kan uri? sangat² memerlukan komen yg positif..

9 Balas

Kalau bule jangan urut takot salah urut lain jadinya. Buat senaman sis. Lupa apa nama senaman tu tp dia posisi dia mcm anjing sikit pastu gerakkan bontot pelan pelan. Try tengok tiktok depa ada tunjuk gak.