Sakit badan

Assalammualaikum mummy semua..sy skrng dh 38week 4d.skrng sy dh kerap sakit2 bdn kalau tngh2 mlm je mesti skit bawah perut kalau time pagi x skit.apa yg perlu sy buat ye mummy semua.sy skrng dh x blh tdo mlm dg

1 Balas

mmg mcm tu lah sis yg dihadapi 98% ibu2 mengandung yg lain trmasuk sy sbelum ni..hari2 ckap dgn suami, xboleh tido, xlena tido, xdpt tido, sakit2 bdan, asyek nak kncing , kdg2 sesak napas, kdg rasa nak nangis sbb xleh tdo, tpi demi baby yg dikandung, hadapi jugaklah hari2 sterusnya..hahah.. skrg dh brsalin nk dkat sbulan, pun xdpt tido lena sebab tiap mlm anak bgun nangis smpai ke pagi..jalan pnyelesaian dia, hadapp jugaklah kan.. moga sama2 tabah ye sis 😘

4y ago

terima kasih ye sis