selesma

Assalammualaikum momy2 smua.. nak tanya sbb first prgnt kn😊... sya skrg sudah 19 weeks, tapi selesma agak teruk sampai tak dapat tidur wktu malam.. normal tak kalau mcm ne??? terima kasih

2 Balas

Sy pernah jgk, sbb ada allergy. Tp allergy tu xdak laa teruk sgt masih terkawal, cuma buat kita gatal hidung selesema mcm nak telan ubat jee. 😅 Tp sebolehnya elakkan, cuba jgk alternatif lain sapu vicks, baring tenangkan fikiran. Atau consult dgn doc/nurse saja. Masa buat buku, nurse mmg akan tanya, kita ada masalah apa.