Pembawakan

Assalammualaikum.... Mommy2 sume pnah kne capal tunel tak mase preggy... Ade petua x? Sy smpai xleh nk buat keje lnsung 😭 #mommybuntu

2 Balas

sy pnh share ttg ini dkt wall sy..puan blh rujuk dan tgk teknik senaman mcm mana nak melegakannya dkt wall sy..mg ia dpt mmbntu puan..dan mg cpt sembuh..aamiin..😉✌

Sekarang tgh alami, week 35..dua2 tangan. Pakai guard shj.. bangun pagi plg terasa. Alhamdulillah masih boleh bertahan.