BAJU PRELOVED ONLINE

Assalammualaikum mommy. Nak taw,adakah mommies kat sini yang beli baju² preloved newborn by online . Kat ig ataupon fb. Rasa okay ka? Ataupon beli baru lg better. Saya ada dh beli baju² baru baby dlm 10helai. Tp sbb kan saya rasa sat ja baby newborn pakai. Dok tgok² ig tjumpa baju² preloved yg still nampak elok dan murah. Tp takut jgak satg apa² jd pada baby. Mcm mana yer. Confuse saya. Mohon suggestion drpd mommies?

1 Balas

Kalau sy, untuk newborn better beli baru..sbb takut baju preloved baby previous ada sakit kulit ke..nt jangkit ke baby kite pula..lgpun vaju newborn xyh beli byk2.. beli trus untk 3m - 6m