SUSU FM UNTUK BERAT BADAN BABY

Assalammualaikum mommies.. Nak tanya, tau x susu apa yang terbaik untuk naikkan berat badan baby? Sbb baby sy skrg dh 3months, abd she is underweight. 3.8kg ? Ada sesiapa pernah alami mcm sy? Anak 1st.

6 Balas

Sy guna susu formula enfalac. Baby br 9 hari. Born 3.36, skrg dh 3.7kg. X taulah klu naik berat tu ok ke tak. Tnya doc, dia ckp ok. Janji end of mnth min naik 1kg

4y ago

Ok je. Kencing berak byk

Saya guna morinaga BF-1.sebab.saya ada masalah air susu dulu.so trs.sambung.susu FM ,baby saya lahir 3,5 .skg 4bulan sudah 7,5.memang mahal sikitlah

Susu fm kene try & error.. anak sy minum dupro campur bf jgk okay.. dulu die try dutchbaby berak keras.. kene cube fm yg sesuai dgn baby.

4y ago

baik..nanti sy try, terima kasih ya..

sy bagi dupro je sis...harga mampu milik....alhamdulillah berat naik cantik....skrg baby sy 6month berat dh 9.0 kg....😅

sy guna s26 lahir 3.13 kg.sebulan 4.1kg dan masuk 2 bulan 5.4kg

Susu fm kena try and error sis..anak saya minum dumex mamax..