Prepare barang baby

Assalammualaikum & hi mommies semua nak minta pendapat sekarang saya pregnant 6 bulan. Due saya 16/6 nanti insyaallah. Selalunya mommies semua beli barang & baju baby bila ya ?#bantusharing

9 Balas

Sebenarnya tk salah ready awal. Utk memudahkan mommies juga. Sy masa 20w ke atas dah start beli semua, before 30w dah ready semua. Masa perut masih kecil lagi larat nak jln sana sini bawa perut, bila perut dah besar tk selesa nak berjalan & berdiri lama2. Masa masuk 20w tu mmg nurse dah remind utk prepare brg2 awl.