Boleh tak pakai inai celup??

Assalammualaikum mommies. Saya teringin sgt nak pkai inai celup, tpi ada org yg cakap ibu preggy tk boleh pkai sbb nak ambil darah apa semua. Btul ke tak boleh. Sy 20w peknen #firstbaby #ingintahu

1 Balas

just pakai di beberapa jari je sebab kuku tu senang nak pantau kesihatan kita, warna pink ke, ungu biru ke, pucat ke. Saya pakai inai daun serbuk sebab sebahagian inai yg terkini (celup/tube) ni banyak bahan kimia. Tiada bau inai langsung. Bau bahan klinikal. Saya tak suka pakai.

2y ago

Ohh boleh pakai jgk la. Cuma utk beberapa jari. Tqq ☺️