Suami nak tambah anak lagi

Assalammualaikum minta maaf sebelum tuh, sye nak minta pendapat sye buntu sebenarnya, sye tak ready lagi untuk tambah anak sbb sye czer suami sye plan nak tambah anak umur 1tahun 2 bulan tapi sye tak sedia dgn byk perkara, yg jaga siang malam sye, yg letih sye, sye bekeje bawak anak Pegi keje, bila anak malam bangun sye yg kena jaga, sbb tuh Saya tak sedia Boleh tak bagi pendapat apa yg perlu Saya buat 😞 #jgnkecamsaya

10 Balas

Cskap dgn laki awk, kerja pun duk bawa anak laki minta anak. Kesian sikit lah kat isteri. Pakai oder jee