Sakit dan sengal pedih dalam perut sebelah kiri

Assalammualaikum maaf nak tanya lagi tadi sy dah tanya ni nak tanya lagi kot ada yg tau..semalam sy dah rasa sakit dan sengal2 dlm perut sebelah kiri sampai la magrib tadi rasa tu,lepas magrib ni rasa pedih2 pulak.normal ke?

2 Balas

sy sakit bawah perut sebelah kiri jgk tak tau nk ckp mcm mana rasanya tu.mcm denyut2 pun ada. rasa senak pun ada.mcm kena cucuk2 manja pun ada.. mcm blup2 pun ada. dari ptg smapai kemalam nk tdo ada rasa dtg kejap2. sy bru 11mnggu