Najis bayi

Assalammualaikum. Maaf kalau gambar ni menggelikan. Sy nak tanya, kenapa ya najis anak sy mcm ni. Umurnya nak masuk 7 bulan dua hari lagi. Semalam sy bagi dia makan pisang. Harini dia buang air besar mcm tu. Tapi keadaan dia okay je macam biasa. Yg hitam tu bila sy pegang dia mcm habuk yg bila kita lepas padam guna pemadam tu.

Najis bayi
2 Balas

bau kuat x kalau nk banding dgn bau najis sbelum ni? kalau kuat dan kerap dlm sehari. tu cirit. dia xboleh mkn pisang. mcm ank sy dulu sy pernah direct 3 hari makan pisang dlm kuantiti yg banyak. ank sy cirit. bau kuat. masa tu ank sy 5 bulan rasa.tp dia xmragam ke apa.

1y ago

Takpun. Sama je baunya dgn yg sebelum2 ni. Dia makan pun tak banyak. Separuh biji je sy bagi.

ya ank sy 7bln 20hri sy bgi pisang sebiji .bau dia kuat .bru harini bgi dia pisang .dia berak cm tu la najis dia .sy pun tkjut la .ke memang cam tu klu mkn pisang😅😅