3Minggu tak datang haid

assalammualaikum kakak2 . Sy malu mau membuka cerita tapi sy buntu. Sy suda berkhwin slma 7bulan. Sy mau tnya lpas khwin memank dtg period kadang awal kdang lambat ke. Sbb sy dah tak dtg bulan ni msuk 3mnggu . Sy ada check pregnant test 4kali tapi xda apa apa kesan 1garis ja . Smpai sy scan baby . Doktor ckp kosong . Bagi sy pendapat dulu sy buntu . Adakha sy berisi

14 Balas

Sebab perubahan hormon sis. Sy before pregnant, setahun period xok. Kejap lepas 4 bln, kejap lepas 2 bln, kejap lepas 3.