Assalammualaikum .

Ibu ibu yg lebih berpengalaman dari sy . Sy baru ja berkhwin 7Bulan . Tapi sy mau tanya lpas khwin memang period kita tak menentu ke . Sbb sy kdang dtg lewat kdang awal. Tapi kali ni sy tak dtg haid selama 3minggu adakah sy berisi . Sbb sy dah check pakai pregnant test 4Kali tapi tetap tak nmpk sy baru baru ada buat test scan baby . Doktor kata sy tak mengadung . Bagi sy pendapat dulu ibu ibu kakak. Sy buntu

1 Balas

Yer, lepas kahwin hormon kita akan berubah, tu kdg2 effect kat period. Kena stabilkan balik hormon.