baby mengeras..

Assalammualaikum ibu2.. nak tanya.. baby asyik mengeras je sejak akhir2 ni. Baru 29 week.. normal ke..? Dan kenape die mengeras ye..? Minta maaf.. baby first... x de pengalaman..

5 Balas

Normal sis Sa da tya pakar masa temujanji details scan hkl.. Doktor kata x ada apa2 sbb Sa start perut mengaras dari 24 weeks smpi la skrg 35 weeks kerap sgt tapi kijp2 mcm itu, Tpi sbb Sa da jumpa doktor Sa tya apa2 yg Sa Risau syukur doktor kata x ada apa2 normally untuk ibu mgdung..

Sy baru 16week dah rasa mengeras risau sangat tapi bila tanya doktor alhamdulillah xde ape² normal skg dh 18week

Kalau mengeras sekejap sekejap normal...jangan mengeras yang lama x normal

4y ago

Baby nak keluar..pintu servis mybe dh buka..minta dijauhi

normal sis.. sye pon 29 mngu.. n rase mengeras tu

Sy pon kerap rasa baby mengeras tp kejap2 je..