BERPANTANG SENDIRI

Assalammualaikum ibu ii. Nak tanya korang yang berpantang sendiri atas faktor ii tertentu. Pengalaman korang berpantang sendiri macam mana tambahan ada anak kecil 1tahun 6bulan yang tak terlalu meragam. Agak ii korang dapat berpantang dengan betul tak

1 Balas

saya ada pngalaman berpantang sndiri,tapi anak pertama. so far mmang mencabar sbb anak saya high need baby and kerap muntah. mmang mnguji kesabaran sbb saya sorang kat rumah,husband kerja. lagi satu bersalin normal,jd agak snang utk bergerak,masak skit2. kalau pengalaman jaga dua anak saya tkde