New momies

Assalammualaikum , haii mommy sekalian . Saja nak share , saya mengandung tapi perut saya lembik mcm boroi saja hehehe ? mcm takde isi . Nak tanya , ada tak sini mommy yang mcm saya lalui skg? sbb saya bru prtama kali mengandung , org baru katakan hehehe dan boleh tak kongsi pengalaman korang mcm mana hehe . Yang sudi share terima kasih ? .

2 Balas

Saya bagitahu orang dah 8 bulan mengandung semua terkejut, perut kecik sangat katanya. Asalkan baby sihat saya okay je orang nak cakap apa 😌

4y ago

oo hehehe , ringan tu 1.2kg . Asal baby sihat okla tu . Good luck mommy

Dah berapa weeks?

4y ago

♥️🤗