pregnancy

assalammualaikum hai mumy2 smua.. nk tnya klau mcm ni positif pregnant ke?

pregnancy
25 Balas

Untuk prtanyaan sis tu ni link jwpn nya yg TAP telah sediakn.Harap dpt membntu sis https://my.theasianparent.com/pregnant-test-line-kabur?utm_source=question&utm_medium=recommended

wahh positif tuu , nk kne jga elok elok .. pastu nnty try blik smpai dua² line merah pekat 😁😁 doakan emielda cepat prngt yea 😊😊

4y ago

thank sis.. insyaallah semoga sis dikurnia kan zuriat yg soleh n solehah amin..

Insyaallah positif tp cuba lg sampai clear. Kalau sy pakai yg strip murah tu mmg hari2 test smpai clear double line.

4y ago

thank sis.. insyaallah sya cuba lgi

Ada tak pengalaman lepas cek naik samar2 dua line lepas tu period datang..rasa kecewa tak

4y ago

prnah.. kecewa skit.. tpy kita redo.. n cuba lgi..

Positif sis. Cuba test lagi seminggu mesti Naik terang. Check awal pagi urine pertama

4y ago

Okayy.. welcome

Cek balik lagi seminggu kalau line 2 tu btl2 merah Alhamdulilah positif

Yeah..tp if sis try kencing ptama lps tdo lg clear..hihi..congratss

Positive, congrats 👏🏻👏🏻👏🏻

Positive.. Alhmdulillah, tahniah sis

Positif pregnant tp masi trlalu awal